451 poze   17336 vizite

TOLTRAZURIL

Indicaţii: :Toltrazuril acţionează asupra tuturor stadiilor de dezvoltare intracelulară a Coccidelor.
Administrare: Cu apă de băut.
Dozare: 7 mg Toltrazuril/kg de greutate corporală/zi timp de 2 zile consecutiv.Această doză corespunde 28 ml Toltrazuril la 100 de kg de greutate corporală/zi timp de 2 zile consecutiv.Această doză corespunde în mediu la 25ppm Toltrazuril în apă de băut pentru medicaţie continuă timp de 48 de ore sau la 75 ppm Toltrazuril în apă de băut administrată 8 ore/zi timp de 2 zile consecutiv. (Această concentraţie poate fi ajustată la volumul de apă consumat de păsări.)
Regim de tratament: Un tratament unic este complet eficient. În cazuri unor infecţii grave tratamentul poate fi repetat peste 5 zile. SUPRADOZAREA ;O supradoză echivalentă cu 3 – 5 doze normale este tolerată fără simptome. Contraindicaţii: Nu se va administra păsărilor ouătoare. Reacţii adverse: Nu au fost semnalate. Interacţiunea cu alte componente:TOlTRAZURILUL este compatibil cu antibiotice ca Enroflaxacina, Ampicilina, Cloramfenicol, Furazolidon, Neomicina, Tetraciclina, Tiamulina, Tylosin, Kitasamycin, acceleratorii creşterii ca Avoparcin, Flavomicin, Virginiamicin, Zn-Bacitracin, coccidiostatice cu ionofor, coccidiostatice chimice ca DOT, Coyden, Lerbek, Arprinocid şi amibostatice (antiparazitare şi antiprotozoare) ca Dimetridayol, Ipronidazol şi Ronidazol.
Informaţii suplimentare: TOLTRAZURILUL nu afectează dezvoltarea imunităţii contra coccidiosis.
Termen de retragere:- Păsări: Nu se vor sacrifica pentru consum uman în perioada tratamentului şi timp de 21 de zile după ultimul tratament.- Nu se va administra păsărilor în perioada de 14 zile până la ouat sau păsărilor care produc ouă pentru consum uman. Se va depozita în locuri uscate, la adăpost de lumină, la temperaturi de 15 -25°C.
TOLTAVET-TOLTRAZURIL
TOLTAVET-TOLTRAZURIL
INRACOX-TOLTRAZURIL
INRACOX-TOLTRAZURIL
TOLTRAZURIL
TOLTRAZURIL
LHICOX-TOLTRAZURIL
LHICOX-TOLTRAZURIL
BAYCOX-TOLTRAZURIL
BAYCOX-TOLTRAZURIL
TOLTRAZURIL
TOLTRAZURIL

Comentarii album • 3
EduardBotosani 28 februarie 2013  
pacat ca la noi nu este!!!
si mai rau daca pierzi cumva vre-un exemplar de valoare!!!
traim in romania!!!!!
Raportează
anonim
cristian 16 mai 2012  
De unde ai cumparat toltrazuril?
Raportează
dorucostin 31 martie 2011  
foarte utile toate !!!!
numai bine
cu stima si respect
===doru===
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.